Post by braciltracimhos on Feb 10, 2022 1:26:29 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Tom Cat ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Tom Cat IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox sikkə modifikasiyası ▞▞▞
▞▞▞ Talking Tom Cat 2022 version ▞▞▞
Talking Tom Cat Kasual kvq
bu kohne versiyadir tezesi yoxudr
Reklamlarla dolu olmasaydı əla olardı. Yemək üçün olanına baxandan sonra da başqa mənasız birini qoyursan. Daim sinir bozucu
yükləməəəəyin
Peşman olmayaq!
çox gözəl oyundur
Nn;:ccbkjggjkvc tapa biləcəyiniz bütün ən məşhur istiqamətlər və istiqamətlərdən ən yaxşısına sahib olmaq üçün çox yaxşı bir yerdir və siz öz arzularınızı həyata keçirməyin asan və asan yolunu seçə bilərsiniz. üzvü və yaxşı bir ailə dostu və ailə üzvləri sizdən və ailənizdən bütöv bir ailə üzvü kimi həzz alacaqlar və ailə üzvləriniz sizin həyatınızdan xoşbəxt olacaqlar, çünki ailəniz uşaqlarla olan ailə təcrübəniz üçün və sizin və ailəniz həmişə sizinlə olacaq. eyni fo
Tom danışmaq çox gözəl və yaxşıdır. Mən bunu sevirəm. Mən təkcə bu oyunu oynamıram, çoxları bu oyunu oynayır
Magical Pony Run - Unicorn Run Rollenspel fbk
Bərbad
Bu oyunu çox bəyənirəm, çünki bu oyun uşaqlar və böyüklər üçün faydalı idi, lakin mən yalnız 4 🌟 verirəm
Çox gözəl və gülməli Mən bunu yaxşı və kiçik boaring xoşlayıram
Maraqsizdi pis gunde
gözündə kamera var
özü biraz qəşəydi
danışan
Talking Tom Cat கேஷுவல் oer
Bu oyun pis oyundu hec kim yükləməsin😎
Hər dəqiqə gələn əlavə edin. bezdirici
Gülməli oyundur, amma darıxdırıcıdır, amma yenə də yaxşıdır
Əla 👍 proqram Yaxşı Proqramdır Xoşuma gəlir 🆕 iliniz mübarək 🎉 💞💞👍👍
Vüqar Nifdizadə oyunu pisləmə lap əla oyundu😏
Mahir bayramov yalannan gopa basma tom gelecek hecde ele deyil
Tom nəinki danışdığımızı təkrarlayır, həm də bu proqramla bir çox oyun oynaya bilərik. Mən bunu həqiqətən sevirəm.
gec yükleniyor
Mənə elə gəlir ki, məni izləyirlər, kamerama qırmızı, qeyri-müəyyən lent yapışdırmalı oldum, niyə sizə kamera əlavələri lazımdır ki, 11 yaşım var idi və oyunu yenidən sınamaq qərarına gəldim, amma o vaxt fərqli idi, ona görə də şənbə günü oyunu oynayırdım. gecə idi, anam orada idi və mən darıxmışdım, ona görə də gec-tez onu vurmağa davam etdim, onun səsi cin kimi dərinləşdi 😈və STOOOOOOOOOOOOOOOP dedi 😨 və sonra oyunu sildim, indi 19 yaşım var və mən vudu kuklasından istifadə edəcəyəm. Onu geri qaytarmaq üçün saat 3-də amma yenə də qorxuram😖
Men uşağam .anam qoymur "Talking Tom Cat" oyununu yükleyem. Amma menim çox xoşuma gelir menim!!!.Anam qoymur deye 4 ulduz verirem. Adım (Medine)
Mən bu proqrama nifrət edirəm, heç nə edə bilməzsən və məncə o səni görə bilər, çünki onun gözləri ürpertici görünür və deyəsən gəlib bizi öldürə bilərsən və əgər onun gözündə kişiyə oxşayan bir şey varsa, cavabımızı ala bilər. və ya özünüz hər halda darıxdırıcıdır, həqiqətən heç nə edə bilməzsiniz
Talking Tom Cat for iPad is a variation on the popular Talking Tom Cat app for iPhone. The basic app is available for free from iTunes,
Talking Tom Cat | AppleVis
Bunun harasini xosluyursuz eeee maraqsizdi
Xoşuma gəldi
Talking Tom & Friends - Wikipedia
Talking Tom Cat 2 - скачать APK для Android - Smart-Loads ...
uşaqlar üçün yaxşıdır, lakin daha çox təkmilləşdirməyə ehtiyac var
Talking Tom Casual arvu
Oynayarkən çoxlu reklamlar məni narahat edir
Reklam yüksəkdir, reklam çoxdur
dəhşətli reklam yerdəyişmələri.. kiçik uşaq proqramı üçün çox reklam. Valideynlər diqqətli olun
Çox yaxşı oyuna bənzəyir əla əliyev şamil
çok pis pyundu d d d d f f f f
Bu, yaxşı məzəli pişik oyunudur. Tomdan xoşum gəlir və o, tutuquşu söhbətidir. Kiçik uşaqlar oyuna daha çox bənzəyirlər, həmişə məndən oyunu göstərməyi xahiş edirlər. Söhbətlərini təkrarlayan Tomun real ola biləcəyini düşünürlər və onlar şən olurlar. Oyunu əkərək, onların sevimli insanı oldum..
Mən oyunu bəyənirəm, amma Angelanın sağ gözünü görəndə indi çox qorxuram ki, onu sildim
Bəzi insanlar deyirlər ki, yalnız 2 proqram qorxuncdur, proqramlar bu tomdur və indi anglan onun gözündə nəsə var, amma bu tom dozası deyil, ona görə deyəcəyəm ki, bu proqram ən yaxşısıdır lol
ənyaxş oyundu onu lükəmə onun gözündə kamera var lükləməyin doslar
Bu proqram uşaqlar üçün yaxşıdır. gənc oğlanlar üçün deyil
Talking Tom Cat Jednoduché hry qaxh
Mən oyunu sevdim, bizi ən yaxşı idarə edir, oyun Detroitdən daha yaxşı op olur, qrafika isə öldüyüm ən pisdir.
Axmax oyundu
Babat
cox pis nediki osurdursan yedizirisen
Mən bunu çox bəyənirəm, amma otaqdakı insanlar üçün bir az bezdirici oldu.