Post by braciltracimhos on Feb 10, 2022 1:32:43 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code glitch brangakmeniai ▞▞▞
▞▞▞ Block Puzzle 2022 version ▞▞▞
Anksčiau šį žaidimą įvertinau 5 žvaigždutėmis, bet po vis daugiau laiko žaisdamas pamačiau trūkumus. Atsitiktinai, kai žaisiu, žaidimas bus paleistas iš naujo. Taip nutinka nedažnai, bet kai taip nutinka, tai pakankamai erzina, kad sumažinčiau įvertinimą 2 žvaigždutėmis. Vis tiek labai smagus žaidimas.
Taip smagu, taip sukelianti priklausomybę ir patinka automatinis taupymas ir neribotas laikas. Ir atsiminkite, vaikai, jei ko nors nestovėsite, už ką nors papulsite.
PUIKUS žaidimas, suteikia jums galimybę tęsti, o ne bandyti jus nužudyti. Visada matomas būsimas blokas tikrai padeda ir leidžia išsaugoti bloką arba jo nepaisyti vėliau. Geriausias blokinis žaidimas, kurį iki šiol naudoju!
Labai malonu. Nedaug įkyrių reklamų, tik tarp žaidimų. Iššūkis, bet nenuobodus. Tai mano mėgstamiausias naujas žaidimas, skirtas žudyti laiką. Atnaujinkite po 6 savaičių: tai iki šiol mano mėgstamiausias žaidimas. Žaidžiu jį daugiau nei bet kurį kitą žaidimą, įskaitant „Candy Crush“.
Block Puzzle Mõistatusmängud hgb
Tai neveikia kaip įprastas tetris, kai blokai nukrenta ir jūs perkeliate juos į vietą. Iš esmės jūs tiesiog įdedate figūras į tuščią langelį, o kai užpildote visą eilutę, likusieji blokai lieka svyruoti. Šlykštus žaidimas.
Žaidimas buvo įdiegtas keletą metų. Man tai labai patiko. Pašalinama dėl garsių skelbimų, ignoruojančių garso nustatymus.
Ištrynė. Reklamos trikdo žaidimo eigą. Kai grįšite iš skelbimų, jūsų balas nustatomas iš naujo. Paprastas pataisymas, bet parodo visišką dėmesio trūkumą.
Chicken Gun แอ็กชัน sceq
Tai nuostabus žaidimas. Labai smagu, kol pabaigoje pasieksite reklamą. Net jei išjungsite muziką ir garsą, jie išgirs visu gėdingu garsu. Neįmanoma mėgautis žaidimu. Aš pašalinsiu.
Viskas gerai, kad būtų galima paversti gabalus taip, kad jie tilptų kaip klasikiniame „Tetris“ žaidime
Reikia daugiau gražių nuotraukų
Daugeliui atnaujinimų tai tikrai nepadeda. Reikia įdėti blokus, kad jie suktųsi
Žaidimas man tiesiog geras.
Nelabai nuobodu, bet kartais gali būti sunku turėti tiek daug tų pačių formų, pavyzdžiui, 5 kartus iš eilės. Paprastai dėl to kai kurie mano balai yra šiek tiek žemi, nes reikia rasti vietos didžiulėms formoms. Taip pat norėčiau turėti daugiau nustatymų, pavyzdžiui, konkuruoti su kuo nors kitu ar panašiai.
Man patinka, kad šis žaidimas leis jums pasirinkti gabalus ir išsaugoti kitus, kol galėsite juos naudoti. Žaidimas, kurį žaisdavau, vienu metu duodavo tik 3 figūrėles, kurias turėjai panaudoti, antraip pralaimėsi.
Labai smagu
[TL;DR: Jei tikitės Tetris, tai ne tai.] Tai geras žaidimas su išgyvenimo režimu, kuris puikiai tinka šiam žaidimui. BET, šis žaidimas nėra tai, ką rodo miniatiūra. Miniatiūroje teigiama, kad šis žaidimas yra Tetris, kurio pavadinimas panašus į kloną, tačiau tai nėra Tetris. Džiaugiuosi, kad jie naudojo tikras žaidimo ekrano kopijas, o ne „Tetris“, bet vis tiek atrodo, kad jie bando mane pritraukti. Leidėjui (/kūrėjui), pakeiskite miniatiūrą ir aš pakeisiu apžvalgą į 4 žvaigždutes, su žaidimu rvw.
Nuostabus žaidimas. Tačiau SUPER ERINA, kai žaidimo viduryje pasirodo skelbimai ir viskas prasideda iš naujo! Kai aš pradėjau žaisti prieš kokius 3 mėnesius, taip nebuvo – po skelbimų galėjai atnaujinti žaidimą. Tai mano naujas mėgstamiausias žaidimas, tikriausiai žaidžiau apie 500 valandų, bet dėl šios problemos tikrai ieškau naujo žaidimo. KŪRĖJAI ATKREIPKITE DĖMESĮ!
Šis žaidimas erzina. Tai ne tik išeikvoja per daug akumuliatoriaus energijos, bet ir apdovanoja jus neduodami tam tikrų blokų, kai pasieksite tam tikrą lygį. Dėl to neįmanoma sulaužyti aukščiausio balo. Jie taip pat pateikia skelbimus su visu garsu, net jei garsas ir muzika išjungti. Šis žaidimas yra laiko švaistymas, bet jūs nieko nepasieksite.
Per daug skelbimų ir mažai balų
Block Puzzle पहेली eiro
tikrai erzina, kai skelbimai rodomi žaidimo viduryje, nes pasibaigus skelbimui, žaidimas nustatomas iš naujo. kodėl negali grįžti ten, kur buvo baigta?? Komentarų
Ideologija yra pakka, bet reikia daugiau vizualinio apetito Nusimink kepurę prieš žaidimą!!! Bendrai vertinčiau 3,5 balo 5
Linksmas ir įtraukiantis, tačiau turi rimtą dizaino trūkumą, atnaujinimo mygtukas yra viršutiniame dešiniajame ekrano kampe ir jį lengva paspausti netyčia. Labai apmaudu, kai esate žaidimo viduryje, kur jūsų rezultatas yra aukštas, o netyčia atnaujinate ir prarandate rezultatą. Man buvo 120 000, kai tai atsitiko. To pakanka, kad atitrauktų jus nuo žaidimo. Mygtukas turi būti pasiekiamas per meniu mygtuką.
Šis apgaulingai paprastas žaidimas lavina mano smegenis. Ne per daug įkyrių priedų. Įdomus žaidimas visiems.
Oi, mano žaidimas sugedo, aš nebegaliu jo žaisti. Bandžiau jį ištrinti ir vėl įdiegti, bet nepavyko. Taip, rodomas pagrindinis meniu, bet kai paliečiu klasikinį, ekranas pasidaro juodas ir nematau žaidimo. 😕🤔🙁🤨😐😐
Tokiam paprastam žaidimui tai stebėtinai sukelia priklausomybę. Vienintelė problema, kurią turiu, yra viršutiniame dešiniajame kampe esantį atstatymo mygtuką, kurį lengva netyčia paspausti, ir jis nepatvirtina, kad norite paleisti iš naujo. Pralaimėjo porą gerų bėgimų. Labai rekomenduojama.
Programos yra geros, bet klasikinio tipo dalis nėra sudėtingesnė nei išlikimas. Klasiką labai lengva žaisti, o ne daugiau žaidimų funkcijų
Block Puzzle पहेली eiro
Pristabdytų žaidimų atmetimas, todėl grįžus pradedamas naujas žaidimas ir prarandamas rezultatas
Aš būčiau dėkingas už šį žaidimą taip.daug labiau, jei galėčiau visiškai kontroliuoti savo judesius. Tačiau pusę laiko praleidžiu tempdamas bloką, kad padėtų jį ten, kur noriu, o ne ten, kur jie. puti it. Šiam judėjimui yra konkretus techninis pavadinimas, vietoj to turėčiau pasakyti pertraukimą. Deja, man nepavyko to sugauti. Ačiū Dievui, kad Google, tai aš padarysiu ir su jumis susisieksiu. Geros dienos, jei nusiviliate, atminkite, kad visada turite žaisti kitą žaidimą .
Mėgaujuosi žaidimu, bet nekenčiu skelbimų ir nuolatinio kankinimo vertinti žaidimą.
Block Puzzle Sestavljanke stzd
Manau, kad tai geras laiko užpildas laukiant susitikimų arba autobuso ar traukinio laiko.
Įdomus žaidimas, kuris iš pradžių atrodo lengvesnis nei tetris. Šis žaidimas padeda man galvoti, kaip turėčiau mąstyti už langelio ribų. Cha cha. Už dėžutės ribų. Tetrio taisyklės skiriasi. Iššūkių vis dar yra.
Man labai nepatinka, kaip tge žaidimas grįžta į nulį, kai tik gaunu aukštą rezultatą. Aš net nežinau, ką padariau! Jei tai tęsis, aš tiesiog sustosiu ir pašalinsiu!
Aš nuolat matau bombą Sirvavel žaidime
Šis žaidimas yra tiesiog nuostabus. Galima manyti, kad tai lengvas, bet reikia daug galvoti
Nepavyko tinkamai veikti
Puikus žaidimas, bet kai šešis kartus iš eilės pateikia tą patį gabalą, tai vargina. Prašau, dirbkite su savo atsitiktine tvarka.
Block Puzzle પઝલ jcbc
Neseniai atnaujinus žaidimą, žaidimo viduryje staiga pasirodė skelbimas. Taip nutiko keletą kartų ir kai skelbimas atmetamas, prasideda naujas žaidimas, nors ankstesnis žaidimas vis tiek buvo perkeltas. Ne kietas. 🥺
Manau, geras žaidimas nemokamai. Jis daro tiksliai tai, ką sako, kad turėtų, bet gana greitai baigiasi labai mažai galimybių.
Žaidimas nuolat išsivalo pakeitus (neuždarius) programą – labai vargina, kai žaidžiate tą patį žaidimą valandų valandas. Kitu atveju būtų 5 žvaigždutės.
Man patinka ši blokinių galvosūkių versija, nes joje galite pasirinkti iš 3 formų, o kai naudojate vieną iš jų, iškart pasirodo kita, kuri užima vietą. Taigi jums nereikia naudoti visų 3 jums duotų pirmųjų, kad atsirastų naujų formų, kaip verčia daugelis kitų blokinių galvosūkių. Taip pat nėra jokių etapų ar balų, kuriuos turite įveikti, bet bus rodomas paskutinis aukštas rezultatas, kurį pasiekėte aukščiau. Tai labai priklausoma ir yra labai mažai skelbimų. Net jei jį gausite, jis trunka tik 5 sekundes!
Lengvas žaidimas suvyniojus
Labai smagus super priklausomybę sukeliantis super laiko užpildas. Jaučiasi kaip geras smegenų burbuliukas. Vienintelis skundas yra tas, kad jis neleis jums išlaikyti gabalo, kad galėtumėte vėliau pritaikyti, kai pastatysite gerą tvirtą sieną.
Labai paprastas ir ịtraukiantis.
Puikus žaidimas, puikus blaškymas mano smegenims. Niekada nepasidaro nuobodu.
Man patinka žaisti, bet kiekvieną kartą, kai pasirodo skelbimas, rezultatas iš naujo nustatomas. Kažkaip erzina, kai ruošiatės įveikti savo aukštą rezultatą.
liuks